top of page

EMS

Energie Management Sytems

dashboard.jpg

Energiebeheer in de 21e Eeuw: Transparantie en Controle

 

Bij 360Technics geloven we in het belang van meten om te weten. Onze EMS-oplossingen (Energie Management Systems) maken gebruik van innovatieve technologieën zoals LoRaWAN, Mbus, Modbus, MQTT … om een diepgaand inzicht te bieden in energieverbruik en -beheer. Ons doel is tweeledig: het bevorderen van duurzaamheid en u de tools geven om uw operationele efficiëntie te verbeteren.

 

Data-Driven Benadering: LoRaWAN en Mbus Integratie

 

In een tijdperk waarin gegevens koning zijn, hebben we bij [Jouw Bedrijfsnaam] gekozen voor vooruitstrevende technologieën zoals LoRaWAN en Mbus. Deze innovatieve systemen stellen ons in staat om uw energieverbruik te monitoren met uiterste precisie. De draadloze aard van LoRaWAN en de veelzijdigheid van Mbus maken installatie eenvoudig en minimaliseren de operationele verstoring.

Online Dashboard: Uw Energieverbruik in één Oogopslag

 

Met onze EMS-oplossing hebt u de volledige controle over uw energiegegevens. Via ons intuïtieve online dashboard kunt u op elk moment en overal toegang krijgen tot uw verbruiksgegevens. Dit dashboard biedt gedetailleerde visualisaties en grafieken die uw energieverbruik inzichtelijk maken, zodat u gemakkelijk patronen kunt herkennen en potentiële besparingsmogelijkheden kunt identificeren.

Real-time Meldingen: Reageer Direct op Afwijkingen

 

Bij 360Technics geloven we in proactief energiebeheer. Onze EMS-systemen kunnen real-time meldingen genereren en naar uw dashboard sturen zodra er afwijkingen worden gedetecteerd. Dit stelt u in staat om onmiddellijk te reageren op potentiële problemen en zo onnodige kosten te voorkomen.

Technisch Aanspreekpunt: Platformintegratie

 

Naast het bieden van geavanceerde EMS-oplossingen, fungeren we als het technische aanspreekpunt voor bedrijven die al een eigen platform hebben. We begrijpen dat het implementeren van meters en controllers een technische uitdaging kan zijn. Wij staan klaar om de benodigde hardware te installeren en te integreren, zodat gegevens naadloos worden doorgestuurd naar het eigen dashboard van onze klanten.

 

Waarom Kiezen voor Onze EMS-oplossingen?

  •  **Nauwkeurigheid:** Onze geavanceerde meettechnologieën zorgen voor nauwkeurige en betrouwbare gegevens.

  •  **Gemak:** Het gebruiksvriendelijke dashboard maakt het eenvoudig om uw energieverbruik te monitoren en te beheren.

  •  **Efficiëntie:** Identificeer energieverspilling en optimaliseer uw bedrijfsprocessen voor maximale efficiëntie.

  •  **Kostenbesparing:** Door proactief energiebeheer kunt u onnodige kosten verminderen.

  •  **Milieubewustzijn:** Verminder uw ecologische voetafdruk door bewuster om te gaan met energie.

 

Bij 360Technics staan we voor meetbaarheid, duurzaamheid en technische deskundigheid. Of u nu op zoek bent naar inzicht in energieverbruik of assistentie nodig hebt bij platformintegratie, wij zijn er om u te ondersteunen op uw weg naar een efficiënter en groener energiebeheer.

realiseren van uw doelen.

Een greep uit de realisaties

bottom of page